Màster Universitari. Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió

Any acadèmic 2023-24

Obert un termini extraordinari per aquest màster
Consulta els terminis de preinscripció, admissió i matrícula per al curs 2023-24 d'aquest màster.
Podeu consultar aquesta informació per l'oferta per a l'any acadèmic: 2022-23.
Branca de coneixement Arts i Humanitats
Direcció dels estudis Dra. Antònia Juan Vicens
Calendari acadèmic del centre https://estudis.uib.cat/estudis-de-master/Estudiar-a-la-UIB/Calendari-academic/
Places
45
Crèdits 120
Modalitat

Presencial

Campus Mallorca
Doble titulació (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Preus Preu públic per crèdit 26,18¤
Cost total: 3.195,67 ¤ (*)(**)
Directe a

  (*) Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents a l'Estat espanyol. En la resta de casos s'aplica un increment del 30% ( més informació per acreditar la residència ).
La columna de cost és totalment orientativa, perquè es poden aplicar tant taxes com descomptes.
(**) Més informació sobre preus

El patrimoni cultural és un concepte compartit a tot Europa, que afecta els testimonis materials i immaterials de la història i la cultura de les nostres societats. S'ha convertit en una aposta social i en una de les línies prioritàries dels Estats i de les institucions transestatals, com es reflecteix a la legislació dels governs europeus, en les accions normatives de la UNESCO i en la programació de l'ICOMOS, entre d'altres.

El Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB ha dissenyat un Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió per a la formació de professionals en dos àmbits preferents:

  • La gestió de projectes patrimonials.
  • La investigació en temes patrimonials.

Tots dos responen a les necessitats i els perfils professionals que demana la societat contemporània.

El Màster crea un perfil professional concret lligat a la gestió d'assumptes relacionats amb el patrimoni cultural en general. Forma especialistes per al foment d'un turisme de qualitat i per al desenvolupament turístic sostenible vinculat a polítiques culturals mediambientals respectuoses amb els elements historicoartístics, la història i la memòria col·lectiva.

El Màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió aposta per la internacionalització dels seus alumnes mitjançant convenis de doble titulació amb la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD) i amb la Universitat Russa de l'Amistat dels Pobles (URAP, Moscou). També fomenta el contacte amb l'àmbit laboral mitjançant pràctiques externes obligatòries i tutoritzades en institucions culturals privades i públiques.

 
 

Comparteix aquest màster amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb el Centre d'Estudis de Postgrau amb el formulari