Màster Universitari en Nutrigenòmica i Nutrició Personalitzada

Any acadèmic 2024-25

Podeu revisar la informació de l'oferta per a l'any acadèmic 2023-24.
Branca de coneixement Ciències
Direcció dels estudis
Calendari acadèmic del centre https://estudis.uib.cat/estudis-de-master/Estudiar-a-la-UIB/Calendari-academic/
Places
30
Crèdits 60
Modalitat

Presencial

Campus Mallorca
Idioma Català, Castellà ( Vegeu les assignatures per a més detalls )
Preus Preu públic per crèdit 30,01¤
Cost total: 1.854,67 ¤ (*)(**)
Directe a
Informació addicional: http://palou.uib.cat/

  (*) Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents a l'Estat espanyol. En la resta de casos s'aplica un increment del 30% ( més informació per acreditar la residència ).
La columna de cost és totalment orientativa, perquè es poden aplicar tant taxes com descomptes.
(**) Més informació sobre preus

La societat actual reclama que l’alimentació no només sigui capaç de proporcionar nutrients i energia sinó que incrementi el temps de vida saludable. Fa alguns anys, la Comissió Europea subvencionà la xarxa d’excel·lència investigadora NuGO, especialitzada en Nutrigenòmica i fundada, entre altres, per la UIB. Tot això ens va dur a dissenyar un programa de postgrau nou i especialitzat, únic en el món.

En el nou mil·lenni, començam a aprofundir en els secrets del genoma humà. Noves disciplines i tècniques, com ara l’epigenètica i les tècniques “òmiques” (genòmica funcional, epigenòmica, transcriptòmica, proteòmica i metabolòmica), ens ajuden a comprendre la complexa relació entre l’expressió gènica i la salut, així com les respostes individuals a la dieta. Aquest coneixement ens pot ajudar a protegir-nos de futures malalties metabòliques. La Nutrigenòmica és la nutrició molecular moderna i obri el camí cap a la nutrició personalitzada o de precisió, dissenyada per a cada persona d’acord amb les seves variants gèniques i la regulació de l’expressió dels seus gens enfront de diferents reptes nutricionals, entre altres condicionants.

 
 

Comparteix aquest màster amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb el Centre d'Estudis de Postgrau amb el formulari