Màster Universitari en Investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Any acadèmic 2024-25

Podeu revisar la informació de l'oferta per a l'any acadèmic 2023-24.
Branca de coneixement Ciències Socials i Jurídiques
Direcció dels estudis
Calendari acadèmic del centre https://estudis.uib.cat/estudis-de-master/Estudiar-a-la-UIB/Calendari-academic/
Places
20
Crèdits 60
Modalitat

Presencial

Campus Mallorca
Idioma Català, Català/Castellà ( Vegeu les assignatures per a més detalls )
Preus Preu públic per crèdit 30,01¤
Cost total: 1.854,67 ¤ (*)(**)
Directe a

  (*) Preu aplicable als nacionals dels Estats membres de la Unió Europea i residents a l'Estat espanyol. En la resta de casos s'aplica un increment del 30% ( més informació per acreditar la residència ).
La columna de cost és totalment orientativa, perquè es poden aplicar tant taxes com descomptes.
(**) Més informació sobre preus

L'objectiu del Màster Universitari en Investigació en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport és completar la formació de l'alumnat que vulgui orientar el seu futur professional cap a la investigació i posterior aplicació pràctica en camps científics relacionats amb les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. La capacitació que dona permetrà respondre a les demandes sorgides amb les transformacions socioculturals i econòmiques, tant d'àmbit local com global, que demanen atencions des d'una perspectiva integral.

Actualment, la preocupació per les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport és un fet constant. Factors com la influència de l'estrès, el sedentarisme o l'augment de malalties relacionades amb la falta d'activitat física demanen un canvi en el plantejament tant de l'activitat física en edat escolar com de les intervencions relacionades amb les ciències de l'activitat física en la societat. La millor manera d'aportar valor afegit a la societat és mitjançant professionals altament qualificats, els quals, a través de la investigació aplicada a les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, siguin capaços de generar més coneixement científic i, així, millorar tant les pràctiques com les polítiques relacionades amb l'activitat física i l'esport.

La col·laboració entre les àrees de coneixement afins implicades en aquest màster podran generar sinergies capaces d'ampliar la perspectiva de cada professional a l'hora d'enfrontar-se a les diferents i complexes situacions que tenen lloc al món de les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Uns estudis de màster en aquest àmbit de coneixement són de gran rellevància social, perquè permetran incorporar els resultats de la investigació a l'àmbit educatiu, social i comercial. Aquests estudis complementarien i servirien de plataforma específica d'entrada a la línia d'investigació d'Educació Física que té el doctorat d'Educació d'aquesta universitat.
 

 
 

Comparteix aquest màster amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb el Centre d'Estudis de Postgrau amb el formulari