Grau de Direcció Hotelera (Centre ads. Hoteleria de les Illes Balears)
240 crèdits - Escola Universitària d'Hoteleria de les Illes Balears
Perfil d'ingrés
El Grau de Direcció Hotelera està dirigit a estudiants interessats en formar-se com a professionals polivalents amb una clara motivació per a la indústria hotelera, amb una bona capacitat comunicativa en diverses llengües, organitzativa i comercial, així com amb una actitud col·laboradora i de treball en equip, i una alta consideració sobre la importància de l'excel·lència del servei en els diferents camps del sector hoteler, tant en un entorn nacional com internacional. Està especialment enfocat a estudiants receptius a adquirir sòlids coneixements, competència i habilitats que els capacitin per planificar, liderar, gestionar, organitzar, dirigir i controlar projectes i equips de treball, així com a prendre decisions en un escenari canviant, global, complex i competitiu, en un sector, l'hoteler, on les necessitats del client són cada vegada més diverses i estan en constant evolució.
Informació d'accés
Vies d'accés a l'estudi
- Estudiants amb una prova d'accés a la universitat superada o assimilats (1)
- Tècnics superiors (2). Tenen preferència les sol·licituds amb títol de tècnic superior adscrit a la branca de coneixement del grau. Consulteu les vinculacions.
- Persones amb la prova de més grans de 25 anys superada Té preferència l'alumnat que hagi superat la prova per l'opció: Ciències Socials i Jurídiques
- Titulats universitaris
- Persones més grans de 40 anys amb acreditació d'experiència professional o laboral
- Persones amb la prova de més grans de 45 anys superada
- Estudis universitaris iniciats a una altra seu de la UIB
- Determinats estudiants en possessió del títol de batxiller, o equivalent, sense PAU
- Estudis universitaris oficials espanyols iniciats
- Estudis universitaris estrangers iniciats o finalitzats sense homologació
Càlcul de la nota d'admissió
Paràmetres de ponderació
Assignatures que ponderen a la fase voluntària. Any acadèmic 2024-25:
Matèria de batxiller | Paràmetre |
---|---|
Empresa i Disseny de Models de Negoci
|
0,2 |
Geografia
|
0,2 |
Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II
|
0,2 |
Matemàtiques II
|
0,2 |
Moviments Culturals i Artístics
|
0,1 |
Segona Ll. Estrangera - Alemany
|
0,2 |
Segona Ll. Estrangera - Francès
|
0,2 |
Segona Llengua Estrangera II - Anglès
|
0,2 |
Notes de tall
Reconeixements
Comissió de reconeixement i transferència de crèdits per a GDHO
Reconeixements entre plans d'estudis de la UIB
Taules d'equivalències pel pla d'estudi: Grau de Direcció Hotelera (Centre ads. Hoteleria de les Illes Balears) a Mallorca
Diploma Universitari de Direcció Hotelera Internacional
Diploma Universitari de Direcció Hotelera Internacional | Grau de Direcció Hotelera (Centre ads. Hoteleria de les Illes Balears) a Mallorca |
---|---|
60000 - Anglès I |
29906 - Anglès I |
60001 - Alemany I |
29905 - Alemany I |
60002 - Operacions d'Aliments i Begudes I (Cuina) |
29903 - Gestió de Cuina |
60003 - Operacions d'Aliments i Begudes II (Restauració) |
29909 - Gestió de Restauració |
60004 - Seguretat Alimentaria i Nutrició |
29904 - Seguretat Alimentària i Nutrició |
60006 - Tecnologies de la informació |
29900 - Tecnologies de la Informació |
60007 - Patrimoni Cultural |
29955 - Natura, Patrimoni i Turisme |
60008 - Economia |
29901 - Introducció a l'Economia |
60009 - Introducció a l'Empresa |
29908 - Introducció a l'Empresa |
60010 - Anglès II |
29910 - Anglès II |
60011 - Alemany II |
29911 - Alemany II |
60012 - Operacions i Gestió d'Allotjament I |
29913 - Gestió d'Allotjaments |
60013 - Operacions i Gestió d'Allotjament II |
29919 - Direcció d'Allotjaments i Revenue Management |
60014 - Comptabilitat |
29916 - Comptabilitat |
60015 - Geografia del Turisme |
29902 - Geografia Mundial del Turisme I |
60016 - Dret Turístic |
29907 - Fonaments de Dret |
|
29912 - Instal·lacions, Equipaments i Prevenció de Riscs Laborals |
60018 - Gestió dels Recursos Humans |
29927 - Gestió d'Equips i Recursos Humans |
|
29926 - Màrqueting Turístic i Comerç Electrònic |
60020 - Anglès III |
29918 - Anglès III |
60021 - Alemany III |
29917 - Alemany III |
60022 - Comptabilitat de Gestió i Anàlisi de Costs |
29924 - Comptabilitat de Costs |
60023 - Projectes en Turisme Digital |
29922 - Projectes Tecnològics en el Sector Hoteler |
60024 - Direcció d'Aliments i Begudes |
29925 - Direcció d'Aliments i Begudes |
60025 - Turisme Internacional |
29915 - Geografia Mundial del Turisme II |
60026 - Relacions Laborals en el Sector Hoteler |
29923 - Relacions Laborals en el Sector Hoteler |
60027 - Contractació Turística |
29929 - Contractació Turística |
60028 - Pràcticum I |
29928 - Pràcticum I |
60029 - Finances a l'Empresa Hotelera |
29930 - Gestió Fiancera de l'Empresa Hotelera |
60030 - Gestió Mediambiental i de Qualitat |
29931 - Gestió Mediambiental i de Qualitat |
60031 - Direcció Hotelera Internacional |
29957 - Polítiques de Creixement al Sector Hoteler |
60032 - Direcció Estratègica |
29971 - Direcció Estratègica en l'Empresa Hotelera |
60045 - Pràcticum II |
29932 - Pràcticum II |
60043 - Angles IV |
29920 - Anglès per a Directius |
60044 - Alemany IV |
29921 - Alemany IV |
60036 - Organització de Congressos i Convencions |
29940 - Gestió i Organització de Congressos i Convencions |
60035 - Relacions Públiques i Protocol |
29943 - Relacions Públiques i Protocol |
60039 - Gastronomia |
29944 - Anàlisi de Tendències Culinàries |
60038 - Enologia, Sumilleria i Gestió de Begudes |
29945 - Enologia i Sommilieria |
60041 - Productes Turístics Culturals a les Balears |
29956 - Productes Turístics de Balears |
60037 - Business Culture & Communication |
29934 - Oral Communication in Business English |
60042 - Fiscalitat de les Empreses Turístiques |
29958 - Imposició Sobre l'Empresa Hotelera |
60040 - Gestió de Bufets, Esdeveniments i Càtering |
29941 - Gestió de Bufets, Banquets i Caterings |
Reconeixement automàtic de crèdits entre els títols de tècnics superiors i els estudis universitaris
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29900 - Tecnologies de la Informació | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29916 - Comptabilitat | 6 |
29927 - Gestió d'Equips i Recursos Humans | 6 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29902 - Geografia Mundial del Turisme I | 6 |
29905 - Alemany I | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29926 - Màrqueting Turístic i Comerç Electrònic | 6 |
29936 - Francès | 3 |
29940 - Gestió i Organització de Congressos i Convencions | 3 |
29943 - Relacions Públiques i Protocol | 3 |
Total | 39 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29942 - Gestió d'Empreses d'Oci i Animació | 3 |
Total | 15 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29903 - Gestió de Cuina | 6 |
29904 - Seguretat Alimentària i Nutrició | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29928 - Pràcticum I | 12 |
Total | 36 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29904 - Seguretat Alimentària i Nutrició | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29909 - Gestió de Restauració | 6 |
29928 - Pràcticum I | 12 |
29936 - Francès | 3 |
29941 - Gestió de Bufets, Banquets i Caterings | 3 |
29945 - Enologia i Sommilieria | 3 |
Total | 45 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29905 - Alemany I | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29913 - Gestió d'Allotjaments | 6 |
29919 - Direcció d'Allotjaments i Revenue Management | 6 |
29926 - Màrqueting Turístic i Comerç Electrònic | 6 |
29928 - Pràcticum I | 12 |
29936 - Francès | 3 |
29943 - Relacions Públiques i Protocol | 3 |
Total | 54 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
29902 - Geografia Mundial del Turisme I | 6 |
29905 - Alemany I | 6 |
29906 - Anglès I | 6 |
29908 - Introducció a l'Empresa | 6 |
29936 - Francès | 3 |
29943 - Relacions Públiques i Protocol | 3 |
29964 - Itineraris Historicoartístics | 3 |
Total | 33 |
Concessió de crèdits de reconeixement acadèmic
Acord Normatiu 10714/2013, pel qual s'aprova la normativa per a la concessió de crèdits de reconeixement acadèmic per la participació en activitats universitàries culturals, esportives, de representació estudiantil, solidàries i de cooperació.