Grau d'Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural
240 crèdits - Escola Politècnica Superior
Perfil d'ingrés
Les principals característiques personals i acadèmiques recomanades són les següents:
- capacitat d’anàlisi, síntesi i resolució de problemes en un entorn tècnic
- capacitat per a la presa de decisions en entorns multidisciplinaris
- interès pels temes d’enginyeria agroalimentària i paisatgística
- sensibilitat pels temes mediambientals i del medi rural
Informació d'accés
Vies d'accés a l'estudi
- Estudiants amb una prova d'accés a la universitat superada o assimilats (1)
- Tècnics superiors (2). Tenen preferència les sol·licituds amb títol de tècnic superior adscrit a la branca de coneixement del grau. Consulteu les vinculacions.
- Persones amb la prova de més grans de 25 anys superada Té preferència l'alumnat que hagi superat la prova per l'opció: Enginyeria i Arquitectura
- Titulats universitaris
- Persones més grans de 40 anys amb acreditació d'experiència professional o laboral
- Persones amb la prova de més grans de 45 anys superada
- Estudis universitaris iniciats a una altra seu de la UIB
- Determinats estudiants en possessió del títol de batxiller, o equivalent, sense PAU
- Estudis universitaris oficials espanyols iniciats
- Estudis universitaris estrangers iniciats o finalitzats sense homologació
Càlcul de la nota d'admissió
Paràmetres de ponderació
Assignatures que ponderen a la fase voluntària. Any acadèmic 2024-25:
Matèria de batxiller | Paràmetre |
---|---|
Biologia
|
0,2 |
Dibuix Tècnic II
|
0,2 |
Física
|
0,2 |
Geologia i Ciències Ambientals
|
0,2 |
Matemàtiques II
|
0,2 |
Química
|
0,2 |
Tecnologia i Enginyeria II
|
0,2 |
Notes de tall
Informació d'interès
- Activitats d'informació i orientació prèvia a la matrícula
- Accés: Informació del procediment d'accés
- Admissió: Informació del procediment d’admissió
- Matrícula: Informació de matrícula
- Normativa de permanència
- Estudiants amb dedicació diferenciada
- Estudiants amb diversitat funcional
Reconeixements
Comissió de reconeixement i transferència de crèdits per a GEAM
Reconeixements entre plans d'estudis de la UIB
Taules d'equivalències pel pla d'estudi: Grau d'Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural a Mallorca
Enginyeria Tècnica Agrícola, especialitat d'Hortofructicultura
Enginyeria Tècnica Agrícola, especialitat d'Hortofructicultura | Grau d'Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural a Mallorca |
---|---|
4801 - Matemàtiques |
|
3620 - Fonaments Físics de l'Enginyeria |
20356 - Fonaments d'Instal·lacions |
3621 - Fonaments Químics de l'Enginyeria |
22601 - Química |
1342 - Fisiologia Vegetal |
|
1367 - Edafologia Aplicada |
22454 - Edafologia |
3639 - Ciència i Tecnologia del Medi Ambient |
22459 - Ecologia Aplicada a l'Agricultura |
3637 - Microclimatologia |
22492 - Microclimatologia |
3623 - Tecnologia de la Jardineria i el Paisatgisme I |
22460 - Fertilitat del Sòl |
3624 - Tecnologia de la Producció Hortofructícola |
22468 - Tecnologia de Cultius Protegits |
1388 - Biotecnologia Vegetal |
22466 - Biotecnologia Agrària |
3625 - Protecció de Cultius |
22465 - Patologia Vegetal |
1376 - Zoologia Agrícola i Forestal |
22475 - Plagues Agrícoles i Ornamentals |
1258 - Agricultura Ecològica |
22484 - Agricultura Ecològica |
3630 - Explotacions Agropecuàries |
22461 - Explotacions Ramaderes |
3627 - Economia |
21760 - Empresa |
3629 - Cultius Hortícoles i Ornamentals |
22473 - Cultius Hortícoles i Ornamentals I |
1389 - Viticultura i Enologia |
22489 - Viticultura i Enologia |
|
22463 - Taller de Jardineria i Paisatgisme I |
3633 - Jardineria Mediterrània |
22467 - Taller de Jardineria i Paisatgisme II |
3628 - Tecnologia de la Jardineria i el Paisatgisme II |
22474 - Implantació i Manteniment de Jardins |
3661 - Topografia i Replantejaments |
22458 - Topografia Agrària |
3622 - Enginyeria del Medi Rural |
22455 - Mecanització Agrària |
|
22462 - Hidràulica i Reg |
3658 - Instal.lacions |
|
3640 - Projectes |
22470 - Projectes i Legislació Agrària |
663 - Expressió Gràfica |
22480 - Expressió Gràfica i Dibuix Assistit per Ordinador |
1163 - Sistemes d'Informació Geogràfica |
21112 - Sistemes d'Informació Geogràfica |
3626 - Cultius Llenyosos |
22472 - Cultius Llenyosos |
4699 - Creació i Direcció d'Empreses de Base Tecnològica |
22456 - Gestió d'Empreses Agroalimentàries |
Reconeixement automàtic de crèdits entre els títols de tècnics superiors i els estudis universitaris
Assignatura | Crèdits |
---|---|
20374 - Instal·lacions II | 6 |
21760 - Empresa | 6 |
22605 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 12 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
21760 - Empresa | 6 |
22455 - Mecanització Agrària | 6 |
22469 - Viverística | 6 |
22605 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
22601 - Química | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 12 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
20374 - Instal·lacions II | 6 |
21760 - Empresa | 6 |
22605 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 12 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
21760 - Empresa | 6 |
22455 - Mecanització Agrària | 6 |
22469 - Viverística | 6 |
22486 - Gespes | 6 |
22605 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 36 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
21760 - Empresa | 6 |
22458 - Topografia Agrària | 6 |
22480 - Expressió Gràfica i Dibuix Assistit per Ordinador | 6 |
22605 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
21760 - Empresa | 6 |
22458 - Topografia Agrària | 6 |
22480 - Expressió Gràfica i Dibuix Assistit per Ordinador | 6 |
22493 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 30 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
22489 - Viticultura i Enologia | 6 |
22493 - Pràctiques en Empresa d'Enginyeria Agroalimentària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 18 |
Reconeixement de la competència d'anglès
Per a l'obtenció del títol és necessari que els alumnes demostrin, en acabar els estudis, que s'ha assolit un nivell de coneixement de la llengua anglesa equivalent com a mínim al B2 establert al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), d'acord amb el desenvolupament que es fa d'aquest requisit al pla d'estudis. Les vies d'assoliment d'aquest coneixement poden ser:
- aprovar l'assignatura d'anglès específica del pla d'estudis.
- presentar un certificat o titulació amb validesa reconeguda per la UIB que acrediti l'assoliment d'un nivell mínim de coneixement de la llengua anglesa equivalent al B2 del MECR.
- superar un determinat nombre d'assignatures impartides en anglès dins la titulació.
- superar un determinat nombre d'assignatures impartides en anglès a través d'un programa de mobilitat.
Més informació sobre el coneixement d'idioma estranger als estudis de grau.
Concessió de crèdits de reconeixement acadèmic
ACORD NORMATIU 14883/2023 pel qual s'aprova la normativa per a la concessió de crèdits de reconeixement acadèmic per la participació en activitats universitàries de cooperació, solidàries, culturals, esportives, de representació estudiantil i la participació en activitats acadèmiques que amb caràcter docent organitzi la Universitat.