Doctorat en Nutrició Humana i Patologies Associades

Any acadèmic 2024-25

Branca de coneixement Ciències de la Salut
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 275,60 ¤ (*)
Places 25
Idioma d'impartició
Atès que aquest programa neix amb una visió internacional, els idiomes a emprar podran esser català i/o castellà i/o anglès, encara que es podrà redactar la tesi doctoral en altres idiomes habituals en la comunitat científica.
Directe a

(*) Per any acadèmic

Aquest estudi forma investigadors experts en l’àmbit de la nutrició humana i les seves malalties associades, des de l’epidemiologia nutricional fins als canvis moleculars associats a l’acció de nutrients per defecte o per excés, amb una aplicació evident sobre la clínica humana i la salut pública.

Aquest programa de doctorat impulsarà aquest tipus d’investigació en el camp de la nutrició bàsica i també de la clínica i la salut pública a través de l’Institut Universitari d’Investigacions en Ciències de la Salut (IUNICS) de la UIB, de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IDISBA) i del CIBEROBN (Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició) de l’Institut de Salut Carlos III.

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Josep Antoni Tur Marí
Secretari
Antonio Sureda Gomila
Vocals
  • Antoni Pons Biescas
  • Cristina Bouzas Velasco
  • Susana Cristina Esteban Valdés
  • José María Gámez Martínez
  • Luis Masmiquel Comas

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari