Doctorat en Nutrició i Ciències dels Aliments

Any acadèmic 2024-25

  Aquest pla d'estudis es troba a extingir , no s'admeten alumnes de nou ingrés.
Branca de coneixement Ciències de la Salut
Coordinador/a de la titulació de la UIB Dr. Josep Antoni Tur Marí
Doctorat conjunt-interuniversitari (Vegeu la fitxa tècnica per a més detall)
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 275,60 ¤ (*)
Idioma d'impartició
Català i/o castellà i/o anglès, encara que la tesi doctoral es podrà redactar en altres idiomes habituals de la comunitat científica.
Directe a
Informació addicional: http://doctorados.ugr.es/nutricion-alimentacion/

(*) Per any acadèmic

Aquest doctorat permet aprofundir en la investigació bàsica i aplicada en Nutrició Humana i en les malalties associades o derivades, como ara les patologies cardiovasculars, diabetis mellitus, malalties degeneratives, obesitat i malnutrició, alteracions de la neurocognició o envelliment saludable, entre d’altres.
Per aprofundir en aquest coneixement, s’investigarà l’epidemiologia nutricional o característiques alimentàries i nutricionals de les poblacions o de segments poblacionals, els mecanismes moleculars implicats, així com les tècniques alimentàries pròpies de l’alimentació humana.
Tot això per tenir més elements que permetin definir i recomanar una dieta i una praxi d’estil de vida molt més saludable.

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Josep Antoni Tur Marí
Secretària
Isabel Lladó Sampol
Vocals
  • Adamo Valle Gómez
  • Ana Maria Proenza Arenas
  • Antoni Pons Biescas
  • Antoni Sureda Gomila
  • Jordi Pich Solé
  • Magdalena Gianotti Bauzà
  • Maria del Mar Bibiloni Esteva
  • Pilar Roca Salom
  • Sílvia Fernández de Mattos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari