Doctorat en Investigació Translacional en Salut Pública i Malalties d'Alta Prevalença

Any acadèmic 2024-25

Branca de coneixement Ciències de la Salut
Coordinador/a de la titulació de la UIB Dra. Marta Monjo Cabrer
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 275,60 ¤ (*)
Places 30
Idioma d'impartició
Català i/o castellà i/o anglès, encara que la tesi doctoral es podrà redactar en altres idiomes habituals de la comunitat científica.
Directe a

(*) Per any acadèmic

Actualment es considera que la investigació en Biomedicina ha d’estar enfocada fonamentalment a la recerca de les causes i els mecanismes del desenvolupament de les malalties, de tal manera que, de la conjunció d’estudis científics bàsics i clínics, se’n puguin derivar beneficis per als pacients, ja sigui en forma de millores als diagnòstics o en forma de tractaments. És el que es coneix com a recerca translacional. D’aquesta manera, el programa de doctorat pretén impulsar aquest tipus d’investigació en el camp de la salut pública i les malalties d’alta prevalença que estudien els diferents grups que integren l’Institut Universitari d’Investigacions en Ciències de la Salut (IUNICS) i també l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinadora
Marta Monjo Cabrer
Secretari
Jordi Oliver Oliver
Vocals
  • Pedro José Tauler Riera
  • Joana Maria Ramis Morey

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari