Doctorat en Ecologia Marina

Any acadèmic 2024-25

Branca de coneixement Ciències
Coordinador/a de la titulació de la UIB Dr. Lluís Gómez Pujol
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 275,60 ¤ (*)
Places 20
Idioma d'impartició
Català i/o castellà i/o anglès, encara que la tesi doctoral es podrà redactar en altres idiomes habituals de la comunitat científica.
Directe a

(*) Per any acadèmic

El programa de Doctorat en Ecologia Marina ofereix el context en el qual cal desenvolupar la recerca per obtenir la titulació de doctor, màxima titulació universitària, que acredita l'adquisició de les competències i habilitats relacionades amb la recerca científica de qualitat en l'àmbit de l'Ecologia Marina, considerant l'estructura i dinàmica dels ecosistemes, el paper de les espècies i els hàbitats, i la interrelació entre factors biòtics i abiòtics, en el context actual de canvi global. Hi ha dues línies d’investigació principals:

  1. Biologia pesquera: dinàmica de poblacions marines explotades, biodiversitat, ecosistemes demersals, selectivitat d'arts.
  2. Ecologia de la zona costanera: cicles biogeoquímics, estructura de xarxes tròfiques, dinàmica de poblacions, impactes antròpics.

El programa de doctorat s’adreça principalment a llicenciats o graduats en Ciències (Biologia, Ciències de la Mar, Ciències Ambientals, Biotecnologia, Bioquímica, Física, Química, Geologia) que tinguin un títol de màster universitari oficial en àrees relacionades amb l'Ecologia Marina.

UIB   IMEDEA   Centre Oceanogràfic de Balears-IEO

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Lluís Gómez Pujol
Secretària
Maria Capa Corrales
Vocals
  • Nona Agawin Romualdo
  • Josep Alòs Crespí
  • Iris Hendriks
  • Enric Massutí Sureda
  • Maite Vázquez Luis

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari