Doctorat en Dret

Any acadèmic 2024-25

Branca de coneixement Ciències Socials i Jurídiques
Coordinador/a de la titulació de la UIB Dr. Pedro Antonio Munar Bernat
Preu de la tutela i conceptes administratius per any acadèmic 275,60 ¤ (*)
Places 20
Idioma d'impartició
Català i/o castellà i/o anglès, encara que la tesi doctoral es podrà redactar en altres idiomes habituals de la comunitat científica.
Directe a

(*) Per any acadèmic

El programa de doctorat en Dret es dirigeix a la formació d'investigadors amb un alt grau d'especialització professional, amb un èmfasi especial en la metodologia i les tècniques de la investigació jurídiques, que desemboca en la tesi doctoral. L'objectiu fonamental és formar investigadors experts en dret, sigui de la branca jurídica que sigui.
Els estudis de doctorat també pretenen consolidar la diversitat d'enfocaments i aproximacions i l'equilibri entre investigació bàsica i aplicada, de forma que sigui possible una atmosfera intel·lectual rica, condició necessària per a la qualitat de la recerca doctoral. Aquests estudis permeten obtenir el títol de doctor.
L'objectiu del programa de Doctorat en Dret és que el doctorand adquireixi una formació avançada, de caràcter especialitzat i multidisciplinari, orientada als diversos àmbits jurídics. Per tant, està orientat a formar experts en investigació del Dret des de qualsevol perspectiva (matèries de Dret Públic o de Dret Privat).

 
 

Composició de la Comissió Acadèmica

Coordinador
Pedro Antonio Munar Bernat
Secretari
Al Hasani Maturano, Amir
Vocal
María Belén Ferrer Tapia

Comparteix aquest doctorat amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb l'Escola de Doctorat amb el formulari